Saturday, 19 February 2011

Justin Bieber Mati Ditembak!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

LOS ANGELES - Penyanyi terkenal, Justin Bieber menemui ajal apabila dia ditembak mati di dadanya dalam siri televisyen penyiasatan popular, CSI, lapor sebuah akhbar semalam.

Penyanyi lagu Baby dan berusia 16 tahun itu muncul menerusi episod terbaru CSI, Target of Obsession.

Selebriti berusia 16 tahun itu memegang watak remaja bermasalah bernama Jason McCann untuk kali kedua selepas dia mula melibatkan diri dalam siri televisyen itu pada September 2010.

"Saya bukan orang yang jahat. Justeru, saya rasa kelakar apabila dikehendaki membawakan karakter seperti ini," katanya.

Bintang muda itu menerima penghargaan Pencapaian Cemerlang Artis Antarabangsa dalam anugerah muzik popular Britain, Brit di London baru-baru ini. - Agensi,KOSMO

6 comments:

  1. laa , ingat betul-betul mati dah .

    ReplyDelete
  2. @atiey
    hehe..
    saje je wat gempak..

    ReplyDelete
  3. apsal kelakar je gaya mamat tu hahaha

    - Fitrihad.com -

    ReplyDelete
  4. hahahaha..gempak jer..tertipu niesz..

    ReplyDelete
  5. Kalau la anak aku tertengok gmbar ni, mau dia meraung guling2!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...