Saturday, 26 March 2011

Dream High | Korean Drama | .Hope.Love.Dream.


Saya dah habis tengok drama korea bertajuk Dream High.Inspiring.
Dream High bercerita tentang 6 anak muda yang bersekolah di sebuah sekolah seni 'Kirin Art High School' untuk merealisasikan impian mereka iaitu menjadi bintang.Drama ni berkisar tentang .Hope.Love.Dream. Drama Korea ni baru je habis broadcast kat korea,kira tengah hot sekarang ni.Watch it and you will love it!

Cast:Kim Soo-Hyun as Song Sam Dong,Taecyeon as Hyun Si Hyuk (Jin Guk),Bae Su Ji (Suzy) as Go Hye Mi,Ham Eunjung as Yoon Baek Hee,IU as Kim Pil Suk,Wooyoung as Jason.

Dance at Street.Dream High- Taecyeon, Wooyoung, Suzy, Soo Hyun, IU



Nota: IU sama umur dengan saya :)

3 comments:

  1. saya dah lama habis tengok citer ni.. citer ni memang bez giler.. jin gook.. hehe

    Euro 2012 Qualifiers

    ReplyDelete
  2. @fAKAREPA!N

    btl2..hye mi!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...