Thursday, 3 March 2011

Tshirt Hujan-Lonely Soldier Boy

posing entah apa-apa



Status:Aku sangat gembira :)
Finally,dapat jugak beli Tshirt Hujan(my favourite band)
Walaupun lambat sikit dapat tshirt ni tapi berbaloi rasanya.
bagi aku tshirt lonely soldier boy ni memang smart and style.
Hujan ada jugak jual hoodie dan jacket.
Abang aku sambar hoodie hujan(ala yang Anwarhadi pakai tu)
Memang family hujan la family aku..
Akhir kata,Support Hujan!


Siapa2 nak tengok2 Tshirt hujan boleh la klik link di bawah
Morning Rocket

5 comments:

  1. ko punya posting ni teringatkan aku kat kartun ujang. psal bapak dia nak kekedai, tapi hari nak hujan.. so dia pun suruh anak dia ambilkan baju hujan.. anak dia pun ambillah baju t-shirt band hujan.... lawak sangatlah tu kata bapak dia..kekekeke

    ReplyDelete
  2. pergh jelez siot aku.. raingers kot.. xleh jadi ni.. nak kena rembat 1 jugak nanti..

    paanthology: meter topup di uniten buat student happy?

    ReplyDelete
  3. hai awak :) saye dah join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/terbaru-xia-xuanze-ganti-misbun.html

    ReplyDelete
  4. congrate's sbb dpt jgakk ape yg dihajati..:)

    meh ke rumah,
    ~farewell friends~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  5. hujan yang turun,,bersama,,t-shirt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...